Kde: Vzdelávacie centrum Zaježová
Kedy: 14. 2. – 16. 2. 2024
Ako učiť o potravinách? Čo je to fairtrade? Prečo a ako dať stopku palmovému oleju? Ako vplýva poľnohospodárstvo na krajinu? Ako súvisí náš tanier s uhlíkovou stopou? Čo je to ekologické hospodárstvo?
Poďte s nami na kurz!
Budeme spoločne hľadať odpovede na tieto otázky, vymeníme si skúsenosti, vyskúšame množstvo aktivít využiteľných priamo vo vyučovaní. Okrem poznatkov si odnesiete aj tipy do vyučovania, školskej kuchyne a súčasťou bude aj minikurz varenia.
Kurz je určený pre učiteľky a učiteľov materských, špeciálnych, základných a stredných škôl, vítané sú aj vedúce jedální a kuchárky zo Zelených škôl. Max. 3 účastníci za školu.
Ešte v programe nepracujete? Poďte s nami, vyskúšajte a uvidíte náš spôsob práce a metodickej podpory.
Registrácia a ďalšie informácie: https://forms.gle/n7BrRmDga3dqTxQJ8
Koniec registrácie je 25.1.2024. Neváhajte, počet účastníkov je limitovaný.
Kurz je súčasťou projektu Inovácie vo vzdelávaní pre 21. storočie.
Náklady na stravu, ubytovanie, pomôcky, lektorné hradí Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR. Účastníci si hradia len cestovné náklady.
Tešia sa na vás lektorky Zuzana Gallayová a Lesanka Blažencová.